Παρασκευή 4 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Διεκδικούν δωρεάν μεταφορές για τους ανέργους

Από τη χτεσινή κινητοποίηση στου Ρέντη
Από τη χτεσινή κινητοποίηση στου Ρέντη
Παρέμβαση στην «ΟΣΥ ΑΕ Οδικές Συγκοινωνίες» στου Ρέντη έκαναν χτες οι Λαϊκές Επιτροπές και Επιτροπές Ανέργων Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά, Περάματος, Σαλαμίνας, απαιτώντας δωρεάν μεταφορές. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με εκπρόσωπο της διοίκησης του Οργανισμού, ο οποίος δήλωσε αναρμόδιος.

Η χτεσινή κινητοποίηση ήταν συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεων για τους ανέργους, με τα εξής βασικά αιτήματα: Χορήγηση δωρεάν κάρτας απεριορίστων διαδρομών στις αστικές συγκοινωνίες. Διαγραφή όλων των προστίμων που έχουν επιβληθεί σε ανέργους. Επίδομα ανεργίας για όλους 600 ευρώ και για όλη την περίοδο της ανεργίας. Εκτακτο επίδομα μπροστά στις γιορτές του Πάσχα. Σφράγισμα των βιβλιαρίων υγείας όλων των ανέργων. Οσο διαρκεί η ανεργία, οι άνεργοι και τα μέλη της οικογένειάς τους να έχουν πλήρη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Κανένας πλειστηριασμός σε σπίτι λαϊκής οικογένειας.

Επίσης, παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΟΑΕΔ με αίτημα τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς οργανώνει σήμερα Παρασκευή, στις 10 το πρωί, η Επιτροπή Ανέργων που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δράμας και του Συλλόγου Γυναικών Δράμας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ