Κυριακή 4 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Αργυρούπολη, στην πλατεία Βάρναλη, θα μιλήσουν η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Κώστας Σιέττος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και ο Θοδωρής Λιάππης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Την Τετάρτη 7/5

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Καλλιθέα, πλατεία Δαβάλη, θα μιλήσουν η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, η Ειρήνη Ελευθεριάδου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και ο Βασίλης Δημόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας.

Την Πέμπτη 8/5

-- Στις 8 μ.μ. στο Ιλιον στην κεντρική πλατεία θα μιλήσουν η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Μπάμπης Μαυροθαλασσίτης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και η Σταυρούλα Τσίτσου, υποψήφια δήμαρχος Ιλίου.

Την Παρασκευή 9/5

-- Στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι), στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση των ΚΟ Νίκαιας - Ρέντη, θα μιλήσουν ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, η Βίκυ Αράπη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Στ. Μπενετάτος, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη.

-- Στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Περάματος, θα μιλήσουν η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, η Αθηνά Ζύμαρη, υποψήφια δήμαρχος Περάματος, και ο Ν. Αμπατιέλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ