Τρίτη 6 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ατύχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σημειώθηκε χτες το μεσημέρι με πυροσβεστικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στη θαλάσσια περιοχή Αγγελοχωρίου Μηχανιώνας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΑ, το πλήρωμα διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης για τις πρώτες βοήθειες. Το αεροσκάφος είναι τύπου CL-415. Η πτήση του ήταν εκπαιδευτική με πλήρωμα δύο χειριστές και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά τη διάρκεια της προσθαλάσσωσης αναποδογύρισε.

Αναβολή για τον Ιούνη πήρε ακόμη μια φορά η δίκη 12 συλληφθέντων μεταναστών έξω από την ΑΣΟΕΕ. Οι μετανάστες, που είχαν συλληφθεί σε επιχείρηση της Αστυνομίας στις 8 Απρίλη, αιτούνται άσυλο εδώ και καιρό. Συνεχίζουν να κρατούνται, οι μισοί στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας και οι άλλοι μισοί στα κρατητήρια στο ΑΤ Ομόνοιας σε χώρο 35 τ.μ. που «φιλοξενεί» 18 - 40 άτομα...

Σήμερα θα απολογηθεί ο 33χρονος ειδικός φρουρός που συνελήφθη για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Χτες οδηγήθηκε στην τακτική ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ενορκη Διοικητική Εξέταση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ