Πέμπτη 22 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Συνελήφθη για εμπόριο ηρωίνης

Για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης κατηγορείται ο πρόεδρος του Συλλόγου θεραπευόμενων του ΟΚΑΝΑ, Γιώργος Ζαρκωτός, τον οποίο έχει ήδη συλλάβει η Αστυνομία, μετά από ένταλμα που εξέδωσε ο εισαγγελέας Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικούς μήνες είχε συλληφθεί στο λιμάνι των Χανίων μια γυναίκα, η οποία είχε στις αποσκευές της μισό κιλό ηρωίνης. Μετά την άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών και τις συχνές συνομιλίες της γυναίκας με τον 50χρονο πρόεδρο του Συλλόγου, συντάχθηκε η δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα. Ο Γ. Ζαρκωτός πρόκειται να οδηγηθεί στην Κρήτη, προκειμένου να βρεθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών. Την περασμένη Τρίτη, ο Γ. Ζαρκωτός παραιτήθηκε από πρόεδρος του Συλλόγου, ενώ σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου γίνεται λόγος ότι το όνομα του απερχόμενου προέδρου «έχει αναμιχθεί λόγω της στενής συναισθηματικής του σχέσης με πρόσωπο που έχει συλληφθεί».

Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος Σύλλογος του ΟΚΑΝΑ, μαζί με συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και ΜΚΟ, υπήρξε ένας από τους συνδιοργανωτές των ναρκω-φεστιβάλ που γίνονται κάθε χρόνο και στη χώρα μας προπαγανδίζοντας την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών, το διαχωρισμό σε «σκληρά» και «μαλακά», την ύπαρξη... «shooting rooms» (χώροι για να «τρυπιέσαι» ή αλλιώς χώροι ...«υγιεινής χρήσης»), δημιουργία προγραμμάτων χορήγησης ηρωίνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ