Τρίτη 3 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΛΟΣ
Πολιτικό μνημόσυνο για τον Θόδωρα Κασσίδη

Πολιτικό μνημόσυνο για το μέλος του ΚΚΕ και μαχητή στο Τάγμα Πηλίου και στην Ομάδα των Ελευθεροσκοπευτών του ΔΣΕ, των «Σταυραετών» του Πηλίου, Θόδωρα Κασσίδη, πραγματοποίησε η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ την Κυριακή, σε αίθουσα του Κοιμητηρίου Βόλου. Παραβρέθηκαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, η οικογένεια του συντρόφου και φίλοι του Κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναδείχθηκε η ιστορία του ΔΣΕ στην περιοχή του Πηλίου, τα ιδανικά των μαχητών του, ο σκληρός και δίκαιος αγώνας τους και η ακλόνητη πίστη τους στο σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Στους παρευρισκομένους μοιράστηκε ένα μικρό ιστορικό του Τάγματος Πηλίου του ΔΣΕ, μαζί με τη φωτογραφία της Ομάδας των Ελευθεροσκοπευτών, στην οποία αρχηγός μετά το θάνατο του Σταύρου Κασσίδη ανέλαβε ο Θόδωρας Kασσίδης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάγνωση του ιστορικού του, ενώ μίλησε ο γραμματέας της ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ, Β. Μεταξάς, ο οποίος τόνισε ανάμεσα σε άλλα ότι «στον αγώνα της ζωής, της αξιοπρέπειας, της πάλης ενάντια στον καπιταλισμό, ο σύντροφος Θόδωρας Κασσίδης, εκπρόσωπος και αυτός μιας ολόκληρης γενιάς κομμουνιστών, βγήκε 100 τοις εκατό θριαμβευτής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ