Τετάρτη 4 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντίθετοι με το γήπεδο της ΑΕΚ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίθεσή τους στο άρθρο που προβλέπει την κατασκευή νέου γηπέδου της ΑΕΚ εξέφρασαν προχτές δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι Ευάγγελος Αποστόλου και Ελένη Αυλωνίτου, κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνεδρίασης της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, στην οποία συζητείται το σχετικό νομοσχέδιο. Οι δύο βουλευτές δήλωσαν ουσιαστικά ότι καταψηφίζουν τη σχετική ρύθμιση.

Ο μεν Ε. Αποστόλου ζήτησε την απόσυρση του άρθρου 81 γιατί, όπως αναρωτήθηκε, «είναι δυνατόν, με τόσα προβλήματα που έχει η Ανατολική Αττική, να δίνει η Περιφέρεια 20 εκατ. ευρώ για να φτιαχτεί γήπεδο;» Η δε Ε. Αυλωνίτου επιχείρησε να εμφανίσει μία αντίθεση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την ΠΑΕ, λέγοντας πως «δεν έχει δικαίωμα να απεμπολήσει τα δικαιώματά της, διότι τότε θα δημιουργηθεί δεδικασμένο και για τις υπόλοιπες ομάδες».

Αξίζει να θυμίσουμε πως, προεκλογικά, η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, τόνιζε πως θα βοηθήσει την ΑΕΚ στη δημιουργία του γηπέδου της, ενώ αργότερα και ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από συνάντηση με την πλευρά Μελισανίδη, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως τελικά θα ψηφίσει το άρθρο 81 του νομοσχεδίου που αφορά στην ανέγερση του γηπέδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ