Τρίτη 17 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χτες, έπειτα από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 15χρονος γιος του εφοπλιστή, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε από το Λιμενικό την προηγούμενη εβδομάδα.

Σπείρα έκλεβε υγρά καύσιμα από τις εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στον Αραξο. Για την υπόθεση, συνελήφθησαν ένας 40χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ένας 46χρονος απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ένας 28χρονος αστυφύλακας και ένας 36χρονος που δραστηριοποιούταν επαγγελματικά στη μεταφορά καυσίμων και χημικών προϊόντων με βυτιοφόρα οχήματα.

Ενοπλη ληστεία στα Lidl Αγριάς Βόλου. Δύο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες και γάντια, με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, ανάγκασαν το διευθυντή του καταστήματος να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και πήραν περίπου 10.000 ευρώ.

Πιάστηκαν από την Αστυνομία τρεις άνδρες ηλικίας 41, 45 και 47 χρόνων, οι οποίοι, με το πρόσχημα της κατασκευής φωτοβολταϊκών πάρκων, εξαπατούσαν συστηματικά πολίτες, από τους οποίους εισέπρατταν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Τρία άτομα, από τα οποία δύο ανήλικοι, πιάστηκαν για το φόνο 83χρονου στο Γαρέφιο της Πέλλας. Είχαν μπει στο σπίτι του για να τον ληστέψουν και τον οδήγησαν στο θάνατο από ασφυξία, καθώς τον φίμωσαν. Η λεία τους ήταν ένα αγροτικό εργαλείο, ένα κινητό τηλέφωνο και 50 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ