Παρασκευή 27 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αισιοδοξία ενόψει Κόστα Ρίκα

Σε ρυθμούς Κόστα Ρίκα μπήκε πλέον για τα καλά η Εθνική Ελλάδας αφού τα πανηγύρια για τη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού και την πρόκριση στους «16» του φετινού Μουντιάλ τελείωσαν και πλέον τα πάντα στρέφονται στην κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας στο κρίσιμο παιχνίδι του ομίλου, ωστόσο, όπως εξήγησε, το πλέον σημαντικό είναι να υπάρχει συνέχεια στην καλή απόδοση. Μάλιστα, τόνισε πως οι δυνατότητες υπάρχουν ώστε να σταθεροποιηθεί στα ψηλά η απόδοση της ομάδας. Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον αγώνα κόντρα σε μια από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης, την οποία παράλληλα χαρακτήρισε δύσκολη αντίπαλο.

Από μέρους των παικτών ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης με την αφρικανική χώρα, ο Γιώργος Σαμαράς, μιλώντας στο κανάλι της ΕΠΟ επισήμανε ως σημαντικό σημείο το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να διορθώσει τα λάθη στους προηγούμενους αγώνες και να εμφανιστεί βελτιωμένη κόντρα στην Ακτή ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια. Για τον ίδιο, κομβικό σημείο ήταν η ισοπαλία με την Ιαπωνία, ιδιαίτερα, όπως είπε, κάτω από τις συνθήκες που ήρθε αυτή. Παράλληλα, ο Ελληνας παίκτης αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον μικρό οπαδό της πρώην πλέον ομάδας του Σέλτικ, Τζέι, που πάσχει από το σύνδρομο Down.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, και αυτός από τους καλύτερους του τελευταίου αγώνα της Εθνικής, από την πλευρά του εμφανίστηκε απόλυτα προσγειωμένος επισημαίνοντας ότι η ομάδα γνωρίζει πώς να διαχειριστεί την καινούργια κατάσταση που προέκυψε.

Κατά τ' άλλα στην ομάδα υπάρχει ένας μικρός προβληματισμός για τις καιρικές συνθήκες που θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής καθώς η πόλη που θα το φιλοξενήσει, η Ρεσίφε, έχει πληγεί από ισχυρές βροχοπτώσεις οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν το επόμενο τριήμερο και μέχρι στιγμής έχουν προκαλέσει αρκετές πλημμύρες στην πόλη.


Προσγειωμένος και αισιόδοξος για τη συνέχεια της Εθνικής εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Eurokinissi

Προσγειωμένος και αισιόδοξος για τη συνέχεια της Εθνικής εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ