Τρίτη 8 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Σπουδαία πρόκριση για Εθνική ανδρών

Την παρουσία της στην τετράδα του φετινού Ευρωπαϊκού Λιγκ εξασφάλισε η Εθνική ανδρών μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Μαυροβουνίου με 3-1, κάτι που της εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στον όμιλό της. Πλέον στα ημιτελικά της διοργάνωσης η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία σε διπλούς αγώνες (12 ή 13 Ιουλίου στην Ελλάδα, 16 Ιουλίου εκτός έδρας), με στόχο φυσικά την πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Τα σετ: 25-19, 19-25, 24-26, 23-25. Η βαθμολογία του ομίλου: Μαυροβούνιο 17, Ελλάδα 15, Ρουμανία 13, Πολωνία 13, Αζερμπαϊτζάν 2.

  • Αντίθετα με τους άνδρες ο στόχος της πρόκρισης δυσκόλεψε αρκετά για την Εθνική γυναικών μετά και τις δυο εντός έδρας ήττες που υπέστη από την Ισπανία με 3-1 σετ.
  • Νωρίς νωρίς αναμένεται να ανέβουν οι τόνοι στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών αφού έπειτα από τη χτεσινή κλήρωση της ΕΣΑΠ, που έγινε στην Ορεστιάδα, τα ντέρμπι ξεκινούν από την 3η αγωνιστική, όταν και θα συναντηθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Ακολουθούν την 4η το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, ενώ την 9η θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των αιωνίων Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που αναμένεται να γίνει στις 11 Οκτώβρη, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ