Τρίτη 8 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επιμένει... γαλλικά ο Ολυμπιακός

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό του σπουδαίου Γάλλου με θητεία στην Μπαρτσελόνα, Ερικ Αμπιντάλ, στον Ολυμπιακό, απ' ότι φαίνεται φέτος συνεχίζουν να εμπιστεύονται τη γαλλική αγορά για ενίσχυση της ομάδας. Ετσι, πλέον τα τυπικά απομένουν προκειμένου να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και ο επίσης Γάλλος μέσος με θητεία στη Βαλενσιέν, Ματιέ Ντοσέ, με τον 26χρονο να τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους. Σημειώνεται ότι στην αποστολή έχει ήδη ενταχθεί ένας ακόμη Γάλλος, ο αριστερός μπα-χαφ Μαζουάκου. Κατά τ' άλλα, η ομάδα ήδη από χτες το απόγευμα βρίσκεται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

ΠΑΟΚ: Ενα πολύ δυνατό τεστ λίγο πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεών του θα δώσει ο ΠΑΟΚ στις 14 Αυγούστου, αφού ανακοινώθηκε επίσημα η διεξαγωγή φιλικού με την ιταλική Ιντερ στην Τούμπα.

ΞΑΝΘΗ: Την επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας Σάκη Τσιώλη έκανε χτες η Διοίκηση της ομάδας, με τον Ελληνα τεχνικό στις δηλώσεις του να αναφέρεται στις σπουδαίες προϋποθέσεις για καλή δουλεία που προσφέρει ο σύλλογος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ