Σάββατο 12 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Καταγγελία για το Εργατικό Κέντρο Σερρών

Τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σερρών, που αρνήθηκε να δώσει σε εκπρόσωπο της παράταξης «Ταξική Αγωνιστική Ενότητα» κατάσταση με τις ημερομηνίες διεξαγωγής εκλογών των Σωματείων, καταγγέλλει η Γραμματεία Σερρών του ΠΑΜΕ.

Οπως αναφέρει, «η "Ταξική Αγωνιστική Ενότητα" έχει εκλεγμένους σε ΔΣ σωματείων, όπως Μέταλλο, οικοδόμους, σωματείο εργαζομένων σε πολυκαταστήματα, που μετέχουν στο Εργατικό Κέντρο Σερρών, καθώς επίσης έχει και εκλεγμένους εκπροσώπους στη συνέλευση του Εργατικού Κέντρου. Εχει κάθε δικαίωμα να ζητά από τη διοίκηση τις λίστες με τις ημερομηνίες αρχαιρεσιών των σωματείων και η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να τις δίνει».

Καταγγέλλει επίσης ότι το Εργατικό Κέντρο «διατηρεί σωματεία - σφραγίδες, που λειτουργούν μόνο για να κάνουν εκλογές. Αρκετά υπηρέτησαν τόσα χρόνια τον κυβερνητικό συνδικαλισμό, αρκετά προσέφεραν στις εργοδοσίες, αρκετά κατέπνιξαν κάθε εργατική φωνή». Το ΠΑΜΕ τους καταγγέλλει στην εργατική τάξη και την καλεί να τους γυρίσει πλάτη και στις κάλπες των σωματείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ