Κυριακή 20 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΝΕΟΛΑΙΑ
Συνεχίζεται η συγκέντρωση αρχειακού υλικού

Θυμίζουμε ότι με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων του Φεστιβάλ, η Επιτροπή Φεστιβάλ του ΚΣ της ΚΝΕ έχει απευθύνει κάλεσμα προς τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να συμβάλουν για τη συγκέντρωση αρχειακού υλικού από προηγούμενα Φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα καλεί «όλους τους συντρόφους, φίλους και συναγωνιστές που διαθέτουν αρχειακό υλικό που αφορά το Φεστιβάλ, να συμβάλουν στην προσπάθεια της ΚΝΕ για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου αρχείου των Φεστιβάλ».

Τα πάντα μπορεί να φανούν χρήσιμα σ' αυτή την προσπάθεια: Φωτογραφίες, οπτικοακουστικό υλικό, έντυπα, αναμνηστικά, σε οποιαδήποτε μορφή και αν υπάρχουν (έντυπη ή ηλεκτρονική, σε πρωτότυπο ή αντίγραφο) κ.ά. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους στις εκδηλώσεις του 40ού Φεστιβάλ, ενώ στόχος είναι και η παραπέρα αξιοποίησή του στο μέλλον. Εξάλλου η ΚΝΕ έχει ήδη ανεβάσει στο διαδίκτυο ένα όμορφο σποτ για το 40ό Φεστιβάλ (http://goo.gl/SQu3VD) με φωτογραφικές στιγμές από προηγούμενα Φεστιβάλ, παράλληλα δουλεύει και ένα ντοκιμαντέρ για τη 40χρονη πορεία του θεσμού, ενώ ετοιμάζονται και σχετικές εκθέσεις.

Οσοι ενδιαφέρονται να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια για συγκέντρωση αρχειακού υλικού, μπορούν να επικοινωνούν με την Επιτροπή Φεστιβάλ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: festival@kne.gr και στο τηλέφωνο 210.2592.245.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ