Τρίτη 22 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στάση εργασίας αύριο στα νοσοκομεία

Πεντάωρη Παναττική Στάση Εργασίας, 10 π.μ. - 3 μ.μ., και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 π.μ. έξω από το υπουργείο Υγείας θα κάνουν αύριο οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, ενάντια στην «αξιολόγηση».

Στο μεταξύ, την πειθαρχική δίωξη του μέλους του ΔΣ του σωματείου, εκλεγμένου με το ΠΑΜΕ στο ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ, νοσηλευτή Γιώργου Πρέντζα και των εργαζομένων του γραφείου προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ζητούν δύο προϊσταμένες τμημάτων και μία αναπληρώτρια, στελέχη της Ενωσης Νοσηλευτών Ελλάδας και της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας (ΠΑΣΥΝΟ) με αίτηση - αναφορά στη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Αιτία είναι η μαζική και επιτυχημένη επιστροφή των φύλλων «αξιολόγησης» στη διοίκηση του ΠΓΝΙ από πλευράς των εργαζομένων. Οι τρεις προϊστάμενες κατηγορούν τους εργαζόμενους «ότι έγινε παράνομη μεταφορά προσωπικών δεδομένων από το γραφείο προσωπικού για το ποιοι προϊστάμενοι του ΠΓΝΙ κατέθεσαν το φύλλο αυτοαξιολόγησης».

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ «η αναπληρώτρια προϊσταμένη προπαγάνδιζε δημόσια ότι θα τηρήσει τη νομιμότητα καταθέτοντας το φύλλο της, οι δε δύο προϊστάμενες είχαν καταθέσει το φύλλο τους στο σωματείο και στη συνέχεια απέσυραν την υπογραφή τους, γνωστοποιώντας ότι θα το καταθέσουν στο γραφείο προσωπικού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ