Τετάρτη 23 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Το Φεστιβάλ στην Πρέβεζα

Χορευτικές επιδείξεις, βιβλιοπωλείο και πλήθος κόσμου να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις
Χορευτικές επιδείξεις, βιβλιοπωλείο και πλήθος κόσμου να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις
Από την Πρέβεζα πέρασε προχτές, Δευτέρα, το 40ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με εκδηλώσεις που ξεδιπλώθηκαν στην πλατεία Ανδρούτσου και τις παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Το Φεστιβάλ, που ήταν αφιερωμένο στην πάλη ενάντια στο φασισμό, ξεκίνησε με την παρουσίαση της εργασίας των μαθητών που συμμετείχαν στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Συλλογικής Ερευνητικής Εργασίας ΚΝΕ. Η εργασία των μαθητών από την Κέρκυρα είχε θέμα «Τόποι μαρτυρίου και θυσίας του λαού μας - Η Ιστορία του 1ου Γυμνασίου και της Παργινόσκαλας» και όπως και οι υπόλοιπες εργασίες των μαθητών από όλη τη χώρα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο, στο ειδικό κανάλι που φτιάχτηκε για το διαγωνισμό (http://www.youtube.com/channel/UC1awDzp5fDG5OnG00wpiwoA).

Στις εκδηλώσεις της Πρέβεζας ακολούθησε επίδειξη με χορογραφίες από την ομάδα της Μαριέττας Γκούμα, μίλησε η Ευτυχία Καραβασίλη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ, μαθητικά και νεανικά συγκροτήματα πήραν τη σκυτάλη κι έπαιξαν μουσική, ακολούθησε συναυλία του Afaza και του Μέγα και το πρόγραμμα «έκλεισε» με τη λαϊκή ορχήστρα από τον Ωρωπό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ