Παρασκευή 25 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πήρε Ντάρντεν ο Ολυμπιακός

Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση για την ενίσχυση της περιφέρειας προχώρησε ο Ολυμπιακός, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει χτες την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ - φόργουορντ, Τρεμέλ Ντάρντεν (1.94 ύψος), για τα επόμενα δύο (1 + 1) χρόνια. Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» πλέον έχουν συμπληρώσει ουσιαστικά την περιφερειακή τους γραμμή, διαθέτοντας πληρότητα παικτών, αφού υπάρχουν ακόμα και οι Μάντζαρης, Σλούκας, Λαφαγιέτ, Σπανούλης, Λοτζέσκι, Παπαπέτρου, Κατισίβελης, αλλά και ο νεαρός Χριστοδούλου. Ο 33χρονος Ντάρντεν την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει περάσει και από Ζαλγκίρις, Μάλαγα, Νανσί.

ΠΑΟ: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αντώνη Κόνιαρη, από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, με το διεθνή 17χρονο γκαρντ να ανήκει επισήμως στους «πράσινους» για τα επόμενα 5 χρόνια.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ: Με νίκη ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι Εφηβοι, που επικράτησαν της Βοσνίας με 78 - 69. Κορυφαίος της ελληνικής ομάδας ήταν ο Χαραλαμπόπουλος, που πέτυχε 21 π. και μάζεψε 10 ριμπάουντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ