Σάββατο 26 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Σκόρπισε» τη Μίλαν στο ICC

Σπουδαία διεθνή επιτυχία σημείωσε ο Ολυμπιακός, που στην πρεμιέρα των αγώνων του για το διεθνές τουρνουά ICC, που διεξάγεται σε πόλεις των ΗΠΑ, νίκησε τη Μίλαν με 3-0, κάτι που αποτελεί απ' τις πλέον σημαντικές διεθνές νίκες των «ερυθρολεύκων», έστω και εάν έγινε σε φιλικό επίπεδο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αν και στο μέσον της προετοιμασία τους, απέναντι σε έναν αντίπαλο με... βαρύ όνομα έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κυριαρχώντας πλήρως μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα γκολ των Πειραιωτών σημείωσαν οι Ντομίνγκες (16'), Διαμαντάκος (49') και Μπουχαλάκης (78'), ενώ δοκάρι είχαν οι Ιταλοί με τον Σαπονάρα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μετά τον αγώνα, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος απ' το παιχνίδι των παικτών, καθώς και απ' την παρουσία όσων μπήκαν σαν αλλαγή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (72' Σαλίνο), Μανωλάς (46' Αυλωνίτης), Αμπιντάλ (61' Σιόβας), Μαζουακού (72' Γκαζαριάν), Σάμαρης (46' Μανιάτης), Κασάμι (72' Μπουχαλάκης), Ντοσεβί (61' Σαβιόλα), Φουστέρ (46' Χολέμπας), Ντομίνγκες (61' Κολοβός), Παπάζογλου (46' Διαμαντάκος)

ΜΙΛΑΝ: Γκάμπριελ (61' Αγκάτσι), Τζιακάρντο (77' Ντε Σίλιο), Μπονέρα (61' Μεξές), Ραμί (61' Αλεξ), Αλμπετράτσι, Κριστάντε, Πόλι (76' Μαστάλι), Σαπονάρα (84' Μόντιτς), Ελ Σαράουι, Νιανγκ (76' Χόντα), Πατσίνι.

Επόμενος, αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλό του είναι η Λίβερπουλ, που θα την αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Δευτέρας (01.00 NS) στο Σικάγο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ