Σάββατο 26 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2014
Ανεβάζουν στροφές οι Ελληνες διεθνείς

Σε φουλ ρυθμούς και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται στο Καρπενήσι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών ενόψει της συμμετοχής της στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας (30 Αυγούστου-14 Σεπτέμβρη). Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος απ' την εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες του στις προπονήσεις, που δείχνουν ορεξάτοι και με καλή διάθεση. Μάλιστα, το κλίμα στην ομάδα φαντάζει ιδανικό, με τους νέους παίκτες, που κλήθηκαν να δώσουν το παρών, να έχουν προσαρμοστεί πλήρως. Από πλευράς παικτών, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, έκανε λόγο για μεγάλη τιμή που βρίσκεται στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και τόνισε πως στόχος του είναι να γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα, ώστε να μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα που απαιτεί ο προπονητής του. Σημειώνεται πως η Εθνική θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι τις αρχές Αυγούστου και μετέπειτα θα ακολουθήσει το δεύτερο και τελικό στάδιο της προετοιμασίας που περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Χωρίς τον Κάρλος Ντελφίνο θα είναι η 12άδα της Εθνικής Αργεντινής, καθώς ο Αργεντινός φόργουορντ συνεχίζει να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με το σπασμένο του πόδι, το οποίο δεν έχει ακόμη αποθεραπευτεί.

ΒΟΣΝΙΑ: Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη Βοσνία του τεχνικού του Παναθηναϊκού Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αφού η οικονομική αδυναμία της Ομοσπονδίας έχει συνέπειες και στην προετοιμασία της ομάδας.

ΓΑΛΛΙΑ: Οι απουσίες των Αζινσά και Σεραφάν υποχρέωσαν τον Βενσάν Κολέ να στραφεί στη λύση του Ιαν Μαϊνμί, τον οποίο κάλεσε στην προετοιμασία της Εθνική Γαλλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ