Τρίτη 29 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συλλήψεις μεταναστών στα σύνορα

Σύλληψη 36 μεταναστών έγινε χτες στις Αμάδες Χίου, ενώ άλλοι 65 εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του Αργοστολίου.

Στη διάσωση 29 μεταναστών προέβη την Κυριακή το Λιμενικό σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του Φαρμακονησίου. Συγκεκριμένα, πλήρωμα ναυαγοσωστικού ενημερώθηκε για την ύπαρξη πνευστής μηχανοκίνητης λέμβου στην περιοχή. Το πλήρωμα εντόπισε τη λέμβο, ενώ ορισμένοι από τους επιβάτες της στη θέα του σκάφους του Λιμενικού έσκισαν τη λέμβο και έπεσαν στη θάλασσα. Τριάντα ένας μετανάστες εντοπίστηκαν και πιάστηκαν στην περιοχή Πάρπαντα Χίου.

Ενας αλλοδαπός διακινητής και 20 μετανάστες συνελήφθησαν στη θαλάσσια περιοχή Ψαλίδι της Κω. Ειδικότερα, πλωτό περιπολικό εντόπισε σκάφος να κινείται στην περιοχή. Ακολούθησε καταδίωξη και το ταχύπλοο σκάφος ακινητοποιήθηκε. Από το πλήρωμα συνελήφθησαν ο αλλοδαπός χειριστής του σκάφους και 12 άνδρες, 5 γυναίκες και 3 ανήλικοι. Πενήντα μετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή Κρουντερέ Αγίου Κωνσταντίνου Σάμου. Οι μετανάστες (42 άνδρες, 5 γυναίκες και 3 ανήλικοι) συνελήφθησαν. Σαράντα μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά του Καρλοβασίου της Σάμου.

Αλλοι 14 μετανάστες εντοπίστηκαν το περασμένο Σάββατο σε περιπολία στην περιοχή Μανταμάδος Λέσβου. Τριάντα δύο μετανάστες συνελήφθησαν στο Αγαθονήσι. Συγκεκριμένα, μετά από ενημέρωση από το στρατιωτικό παρατηρητήριο Αγαθονησίου εντοπίστηκαν στην περιοχή Μεταμόρφωση 20 άνδρες, 3 γυναίκες και 9 ανήλικοι. Επίσης, 26 μετανάστες συνελήφθησαν στη βραχονησίδα Γλάρος ανατολικά του Αγαθονησίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ