Τετάρτη 30 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΗΔΕΙΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ
φωτό 1

«Εφυγε», χτες, από κοντά μας, σε ηλικία 88 ετών, ο αγωνιστής ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ, πολυαγαπημένος σύζυγος, πατέρας, παππούς. Πολέμησε σε όλη του τη ζωή για τη δημοκρατία και την ελευθερία και υπερασπίζοντας τα ιδανικά του παρέμεινε φυλακισμένος επί 18 ολόκληρα έτη στις φυλακές της Κρήτης, της Κέρκυρας και της Γυάρου. Πάντα θα τον θυμόμαστε και θα τον θαυμάζουμε.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 30.07.2014 και ώρα 17.30, στο Νεκροταφείο της Κηφισιάς.

Η σύζυγος Ελένη,

Τα παιδιά Ιωάννα, Γιώργος

Τα εγγόνια Χριστίνα, Κωνσταντίνος, Κωστής

***

φωτό 1

Σήμερα, Τετάρτη 30.7.2014 και ώρα 17.30, αποχαιρετούμε τον πολυαγαπημένο μας ΜΑΡΙΟ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟ, στο κοιμητήριο Αμαρουσίου.

Η μητέρα του, Ευθυμία

Τα παιδιά του, Μιμή και Κωστής

Τα εγγόνια του, Μαρίλια και Γιώργος

Ο αδελφός του, Ντίνος

Η οικογένειά του, η σύζυγός του, οι λοιποί συγγενείς και οι καλοί του φίλοι

***

Εφυγε, προχτές 28.7.2014, από τη ζωή ο αγωνιστής ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ. Γεννήθηκε πριν από 69 χρόνια στην Πάτρα. Από φοιτητής συμμετείχε στους νεολαιίστικους αγώνες από τις γραμμές της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη. Στη διάρκεια της στρατιωτικοφασιστικής δικτατορίας βοήθησε κυνηγημένους. Στη δεκαετία του '80 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Ο Μάριος ήταν αγωνιστής ζωής. Για τριάντα χρόνια πάλεψε με την αρρώστια του (σκλήρυνση κατά πλάκας). Με μυαλό καθαρό, παρακολουθούσε και συμμετείχε στις εξελίξεις, έκανε τις κριτικές παρατηρήσεις του. Απέραντα αισιόδοξος και στις πιο δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπιζε με την υγεία του, ήταν πάντα κοινωνικός και χαμογελαστός. Ορθιος στο νου και την ψυχή. Πίστευε στη σοσιαλιστική κοινωνία και με το δικό του τρόπο έδινε τη δική του συνεισφορά.

ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ.
Στη μνήμη του, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Σπύρος - Μαριάνθη

***

Αύριο, Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014, στις 4 μ.μ. στο Νεκροταφείο Ν. Σμύρνης, γίνεται η κηδεία της ΛΕΛΑΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΟΥ. Αντί για στεφάνι, τα χρήματα να δοθούν για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά της


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ