Τρίτη 19 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

*** Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ο 50χρονος οδηγός του λεωφορείου του ΟΑΣΘ, που την Παρασκευή 15 Αυγούστου, στις 10 μ.μ., παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 70χρονο σε στάση λεωφορείου, στην οδό Λαγκαδά στη Σταυρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός επανέλαβε ότι δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό και γι' αυτό συνέχισε κανονικά την πορεία του λεωφορείου. Αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

*** Περίπου επί 3 ώρες παρέμεινε κλεισμένος στα γραφεία του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) στην Κοζάνη ένας κτηνοτρόφος οπλισμένος με καραμπίνα, που όπως αποδείχτηκε αργότερα ήταν άσφαιρη. Διαμαρτυρόταν για τη μη καταβολή εξισωτικής αποζημίωσης και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

*** Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τη νεκροψία, ο θάνατος του 50χρονου στην Κορώνη της Μεσσηνίας το Σάββατο 16 του μήνα, που βρέθηκε στη θάλασσα ενώ μόνο του στο ακυβέρνητο φουσκωτό σκάφος είχε μείνει το εξάχρονο παιδί του. Η Λιμενική Αρχή Κορώνης ενημερώθηκε τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου για εντοπισμό πτώματος άγνωστου άνδρα στην περιοχή «Περούλια» Κορώνης Μεσσηνίας, από διερχόμενο σκάφος το οποίο και ανασύρθηκε στην ακτή. Επίσης, ενημερώθηκε ότι ο άνδρας είχε αποπλεύσει από την παραλία με ένα φουσκωτό στο οποίο επέβαινε και ένα κοριτσάκι. Το σκάφος με το παιδί, καλά στην υγεία του, εντοπίστηκε στην περιοχή «Αγία Τριάδα» Κορώνης από λουόμενους.

*** Οι γονείς, οι θείοι και ο γαμπρός ενός 39χρονου είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες της δολοφονίας του τελευταίου, που έγινε στις 15 Αυγούστου στο Αστρος Κυνουρίας. Οπως ανακοινώθηκε, ο 39χρονος βρέθηκε στο σπίτι των γονιών του και μετά από διαπληκτισμό με τον 75χρονο πατέρα του, ο τελευταίος τον πυροβόλησε τρεις φορές και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Αμέσως μετά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τόσο ο πατέρας όσο και ο 71χρονος αδελφός του έβαλαν το θύμα στο αυτοκίνητό του και αφού το οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, του έβαλαν φωτιά. Από εκεί τους παρέλαβε ο 53χρονος γαμπρός του θύματος. Την ίδια ώρα, η 67χρονη μητέρα του θύματος και η 70χρονη θεία του έπλυναν την αυλή όπου έγινε το φονικό για να καθαρίσουν τα ίχνη του εγκλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ