Σάββατο 23 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απεργία σε εταιρεία ανακύκλωσης στην Τρίπολη τη Δευτέρα

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) της «Πελοποννησιακής Εταιρείας Ανακύκλωσης», στη ΒΙΠΕ Τρίπολης. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις εδώ και δέκα περίπου μέρες, με στάσεις εργασίας, προσφυγή στις αρμόδιες υπηρεσίες, εξορμήσεις και περιοδείες. Διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους αλλά και την άμεση βελτίωση των συνθηκών στο χώρο εργασίας, τον εκσυγχρονισμό του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και τη βελτίωση των μέτρων ατομικής προστασίας των εργαζομένων.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Η δύναμη και η αισιοδοξία μας πηγάζουν από την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων του εργοστασίου, τη μαζική συσπείρωση στο σωματείο μας και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των δυνάμεων του ΠΑΜΕ.

Εχουμε ήδη πραγματοποιήσει εξορμήσεις - περιοδείες της σωματειακής επιτροπής του εργοστασίου και μελών της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες, στα καταστήματα και ΑΕ του Ν. Αρκαδίας, σε εργοστάσια της ΒΙΠΕ και άλλους χώρους εργασίας, οι οποίες θα συνεχιστούν και θα ενταθούν.

Στόχος μας, να γνωστοποιήσουμε τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις μας στους εργαζόμενους της Τρίπολης, να μάθουμε τα δικά τους και να τους καλέσουμε σε ταξική ενότητα και δράση. Να τους καλέσουμε επίσης να στηρίξουν τον αγώνα μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ