Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» διοργανώνονται μια σειρά προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε γειτονιές των μεγάλων πόλεων, αλλά και σε μικρές πόλεις και χωριά της επαρχίας.

  • Σήμερα Τετάρτη:

-- Στο Καστέλι Κισσάμου του νομού Χανίων, θα γίνει η εκδήλωση που αναβλήθηκε την περασμένη βδομάδα, στην κάτω πλατεία, στις 8 το βράδυ. Θα μιλήσει ο Ανδρέας Ανδρονικάκης, στέλεχος της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι με τους Κωστή Παχάκη και το συγκρότημά του, Γιώργο Σκουνάκη, Στέφανο και Γιώργη Μπατουδάκη και το χορευτικό συγκρότημα «Οι Πελασγοί».

-- Στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης (πλατεία Ελευθερίας) αλλά και στην πλατεία Ευόσμου, θα γίνουν εκδηλώσεις ενάντια στο φασισμό.

-- Στη Θεσσαλονίκη, στο παρκάκι της Τούμπας (οδός Τσιαπάνου), στις 9 μ.μ., προβάλλεται η ταινία «12 χρόνια σκλάβος» με δωρεάν είσοδο για ανέργους, εργαζόμενους και νέα ζευγάρια.

-- Στην παραλία Νέων Επιβατών στη Θεσσαλονίκη, στις 8 μ.μ., θα γίνουν συναυλίες rap/hip-hop από μαθητικό μουσικό σχήμα, ελληνικού έντεχνου τραγουδιού από νεανικό μουσικό σχήμα, Ροκ συναυλία και μικρό αφιέρωμα στο αμερικανικό εργατικό τραγούδι από τους «Vertigo». Επίσης, θα παρουσιασθεί συλλογική ερευνητική μαθητική εργασία με θέμα το ρατσισμό.

  • Αύριο Πέμπτη, στην Καλαμαριά, στην παραλία, στις 9 μ.μ., θα γίνει Latin Party.
  • Την Παρασκευή, 29 Αυγούστου:

-- Στην Πελασγία, στις 8.30 μ.μ. στην κάτω πλατεία, γίνεται εκδήλωση με σύντομη ομιλία, βιντεοπροβολή και προβολή της ταινίας «Green Street Hooligans».

-- Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, στη Βαλκανική πλατεία, γίνεται εκδήλωση ενάντια στο φασισμό.

Το Σάββατο, 30 Αυγούστου, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στο πάρκο Κρύας βρύσης, θα γίνει παρουσίαση αρχειακού υλικού για τα 40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

  • Την Κυριακή, 31 Αυγούστου:

-- Στη Σαλαμίνα, στην πλατεία στα Σελίνια, εκδήλωση όπου θα μιλήσει η Στέλλα Παπαοικονόμου, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ και θα δώσουν συναυλίες οι Junkyard Puppets Resistance και οι Τρεις Λαλούν.

-- Στην παραλία της Νέας Μάκρης, στις 7.30 μ.μ., με πρόγραμμα που περιλαμβάνει φωτογραφικό αφιέρωμα στον Νίκο Μπελογιάννη, ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ και συναυλία από νεανικά συγκροτήματα.

  • Τη Δευτέρα 1 Σεπτέμβρη, στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης, στο γηπεδάκι, γίνεται εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στην Ουκρανία και στις Συκιές Θεσσαλονίκης, στο παρκάκι Επταλόφου με Ανθέων, γίνεται εκδήλωση με θέμα το «νέο σχολείο».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ