Τρίτη 2 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Μαζικό λαϊκό γλέντι με εργαζόμενους και άνεργους

Εγινε την περασμένη Τετάρτη, στην κεντρική πλατεία της πόλης

Στιγμιότυπο από το γλέντι
Στιγμιότυπο από το γλέντι
Με μαζική συμμετοχή εργαζόμενων, ανέργων και λαϊκών οικογενειών έγινε το γλέντι αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Γραμματεία Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ, στην κεντρική πλατεία της πόλης την περασμένη Τετάρτη. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ πήραν την επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος. Στο χαιρετισμό που απεύθυνε ο Χρήστος Δούβλης, μέλος της Γραμματείας Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Σε δεκάδες χώρους δουλειάς εκδηλώθηκε από το ΠΑΜΕ η αλληλεγγύη και η στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων: Στην Ανακύκλωση, τη μεταλλοβιομηχανία "Spider", τα σούπερ μάρκετ "Αρβανιτίδη", στα δημόσια νοσοκομεία. Η οργάνωση του πανηπειρώτικου συλλαλητηρίου τον Μάη για την ανεργία έβαλε στο επίκεντρο τον αγώνα για άμεσα μέτρα ανακούφισης για τους άνεργους και ενάντια στη φτώχεια. Πρέπει και μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερα. Να πάρουμε όλοι νέα δύναμη και ορμή γιατί τα αντιλαϊκά μέτρα δεν σταμάτησαν να πέφτουν βροχή ούτε για μία μέρα, ενώ έρχονται και άλλα».

Κανένας μόνος του. Ενας για όλους και όλοι για έναν. Το ΠΑΜΕ δεσμεύεται να πυκνώσει τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις του για το ζήτημα της αλληλεγγύης. Διατρανώνουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης και όλους τους λαούς που τους αιματοκυλούν για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. Ζητάμε να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ