Κυριακή 7 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανακοίνωση της Επιτροπής Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ, μπροστά στο 11ο Συνέδριο της Οργάνωσης, αποφάσισε την πραγματοποίηση δημόσιου διαλόγου, μέσα από τις σελίδες του «Οδηγητή».

Η Επιτροπή Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου ενημερώνει για τα εξής ζητήματα:

1. Στο δημόσιο προσυνεδριακό διάλογο μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη της ΚΝΕ, οι φίλοι και οι φίλες της Οργάνωσης, όσοι θέλουν να συμβάλουν στο δημόσιο διάλογο για τις Θέσεις του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και το Σχέδιο Καταστατικού της ΚΝΕ.

2. Καθένας και καθεμιά, που θέλει να συμβάλει στο διάλογο, μπορεί να στείλει ένα κείμενο για τις Θέσεις και ένα κείμενο για το Καταστατικό. Ανώτατο όριο έκτασης κειμένου για τις Θέσεις είναι οι οκτακόσιες (800) λέξεις. Ανώτατο όριο έκτασης κειμένου για το Καταστατικό είναι οι πεντακόσιες (500) λέξεις.

3. Κάθε κείμενο πρέπει απαραίτητα να έχει τα παρακάτω στοιχεία του συγγραφέα: Το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, το τηλέφωνο, την Οργάνωση που ανήκει, προκειμένου η Επιτροπή να έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί του.

4. Τα κείμενα μπορούν να στέλνονται:

α) Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: prosynedriakos@kne.gr, με ένδειξη «Για την Επιτροπή Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου».

β) Ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Κεντρικό Συμβούλιο ΚΝΕ, Λεωφόρος Ηρακλείου 145, Τ.Κ. 14231 και να έχουν την ένδειξη: «Για την Επιτροπή Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου».

γ) Μέσω των Οργανώσεων της ΚΝΕ.

Στις περιπτώσεις αποστολής ταχυδρομικώς ή μέσω των Οργανώσεων, παρακαλούμε τους συμμετέχοντες στο Διάλογο, όσους έχουν τη δυνατότητα, να διευκολύνουν τη δουλειά της Επιτροπής στέλνοντας το κείμενο και σε ηλεκτρονική μορφή.

5. Η Επιτροπή θα δέχεται κείμενα έως τις 26 Νοέμβρη 2014. Τα κείμενα θα δημοσιευτούν στα φύλλα του «Οδηγητή» των μηνών Οκτώβρη, Νοέμβρη και Δεκέμβρη.

6. Κείμενα που είτε έρθουν στην Επιτροπή εκπρόθεσμα, είτε ξεπερνούν την έκταση που έχει προσδιοριστεί, δεν θα δημοσιευτούν. Θα τεθούν, όμως, υπόψη των αντιπροσώπων του 11ου Συνεδρίου. Επίσης, δεν θα δημοσιευτούν κείμενα ανώνυμα, με ελλιπή στοιχεία, κείμενα με περιεχόμενο εκτός θεμάτων του δημόσιου διαλόγου, με περιεχόμενο υβριστικό, εχθρικό προς το χαρακτήρα της ΚΝΕ.

Για επικοινωνία με την Επιτροπή, επίσης, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.: 210.2592.434

Αθήνα, 1 Σεπτέμβρη 2014

Η Επιτροπή Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου του ΚΣ της ΚΝΕ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ