Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EURO 2016 - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ
Μοναχικό... ποδαρικό για την Εθνική ανδρών

Με νέο... αέρα, που περιλαμβάνει απ' την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μέχρι τις αντίστοιχες στο έμψυχο δυναμικό αλλά και τη φιλοσοφία της ομάδας, η Εθνική ανδρών ετοιμάζεται για την Κυριακή, την πρώτη επίσημη υποχρέωσή της μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Κόντρα στη Ρουμανία, στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21.45 ΝΕΡΙΤ), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να ανοίξει νικηφόρα την πρεμιέρα των αγώνων του για τον 6ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2016 της Γαλλίας. Σημειώνεται πως το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Εθνικής Ελλάδας.

Αρχίζοντας, ουσιαστικά, από κει που... σταμάτησε, αφού η Ρουμανία αποτελεί τον τελευταίο αντίπαλο της ελληνικής ομάδας για υποχρεώσεις προκριματικής φάσης (μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ), η Εθνική αναμένεται να δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου τεχνικού, Ιταλού Κλαούντιο Ρανιέρι, αφού δεν έχει προηγηθεί κάποιο φιλικό. Ο ίδιος, μετά από μια βδομάδα δουλειάς με τους διεθνείς, έδειξε τις τελευταίες μέρες να έχει κατασταλάξει στο μεγαλύτερο μέρος της βασικής ενδεκάδας και να ψάχνει τους παίκτες που θα βρεθούν στις θέσεις του οργανωτή και του αριστερού χαφ. Κονέ και Μάνταλος δείχνουν να είναι υποψήφιοι για την πρώτη θέση και Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς για τη δεύτερη.

Στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος υπάρχει η αισιοδοξία για την καλή αρχή, ωστόσο, τόσο από πλευράς ομοσπονδιακού τεχνικού όσο και των παικτών σχολιάστηκε ως μειονέκτημα η απουσία του κόσμου στις εξέδρες.

  • Στα υπόλοιπα παιχνίδια του 6ου ομίλου θα παίξουν: Ουγγαρία - Β. Ιρλανδία (19.00), Νησιά Φερόε - Φινλανδία (21.45).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ