Τρίτη 9 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποσιώπηση των θέσεών της για τους παιδικούς σταθμούς

Αποσιωπήθηκαν οι προτάσεις τις «Λαϊκής Συσπείρωσης» Λάρισας που διατυπώθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, με κίνδυνο να προκληθούν συγχύσεις και να ενισχυθούν ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν θέλει να λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί και γι' αυτό καταψηφίζει τα δίμηνα ή ότι κάνει ανέξοδη αντιπολίτευση με συνεχή άρνηση.

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Γιώργος Λαμπρούλης, στην τοποθέτησή του ήταν ξεκάθαρος πάνω στο θέμα και δεν άφησε περιθώρια παρερμηνειών και διαστρεβλώσεων. Οπως ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα, «η "Λαϊκή Συσπείρωση" όλα τα χρόνια μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με σωματεία και φορείς, παλεύει για τη λειτουργία όλων των σταθμών, να μη μείνει κανένα παιδί εκτός, να υπάρχει επαρκής κάλυψη σε προσωπικό και εξοπλισμό».

Τόνισε ακόμα ότι οι θέσεις της, οι προτάσεις της και η κριτική της στο Δημοτικό Συμβούλιο απορρέουν αποκλειστικά και μόνο απ' την ανάγκη να ικανοποιούνται οι λαϊκές ανάγκες.

Ειδικότερα και για το συγκεκριμένο πρόβλημα, της κάλυψης με προσωπικό των παιδικών σταθμών, η «Λαϊκή Συσπείρωση» πρότεινε την παράταση των συμβάσεων του προσωπικού που δούλευε την προηγούμενη χρονιά, σε αντίθεση με την πρόσληψη εργαζομένων με δίμηνες συμβάσεις. Οπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λαμπρούλης, επομένως «ας απαντήσουν οι "επαναστάτες", που στα λόγια σκίζουν τα μνημόνια, γιατί δεν ακολουθούν προτάσεις που και στα πλαίσια της διαχείρισης είναι και ομοϊδεάτες τους ακολουθούν;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ