Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Μουσικό Διήμερο και αθλητικό camp

Οδεύοντας προς την κορύφωση του 40ού Φεστιβάλ, συνεχίζει να αναπτύσσεται πλούσια φεστιβαλική δραστηριότητα στην Αττική.

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη, γίνεται το Μουσικό Διήμερο της ΚΝΕ στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω. Σε συνέχεια της προσπάθειας να εμπλουτιστεί το Φεστιβάλ με εκδηλώσεις πέρα από το κεντρικό τριήμερο στο Ιλιον, το Μουσικό Διήμερο στο Μπαρουτάδικο θα δώσει χώρο την πρώτη μέρα σε τζαζ, swing και ethnic μουσική και τη δεύτερη μέρα θα επικεντρωθεί στην ελληνική και ξένη ροκ σκηνή.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Διημέρου έχει ως εξής:

  • ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ:

20.00: Οι Gitante σε ένα πρόγραμμα ορχηστρικής μουσικής που ενώνει τη μουσική παράδοση διάφορων λαών με την κλασική μουσική δωματίου και την τζαζ.

21.00: Alekos Vretos quartet. Ο ουτίστας, πιανίστας και συνθέτης Αλέκος Βρέτος, έρχεται να ενώσει τη μουσική παράδοση με το σήμερα, συνενώνοντας με μαεστρία στοιχεία της jazz, αραβικής, ελληνικής και latin μουσικής.

22.00: Οι Ασσοι του Loui Salvador feat Νάσια Γκόφα. Πρόκειται για μια 6μελή τζαζ μπάντα, που παίζει διασκευές από ρεμπέτικα (και όχι μόνο) σε lounge jazz και 30's swing, allegro και ανέμελο.

  • ΚΥΡΙΑΚΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ:

20.00: Ο τραγουδοποιός Γιώργος Μητρογιαννόπουλος έρχεται να παρουσιάσει τη δισκογραφική του πρόταση με «έντεχνο» ύφος, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και στίχους με κοινωνικό - πολιτικό χαρακτήρα.

21.00: «Stop Rewind Play». Μια πενταμελής indie - post μπάντα που συνθέτει δικά της κομμάτια με αγγλόφωνο στίχο σε alternative και post-rock μουσική.

22.00: Black body radiation, με κύριους άξονες garage, ψυχεδελικά και post-punk ήχους.

23.00: Αντώνης Μιτζέλος - Ερωφίλη στην παράσταση «ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ». Μαζί τους ο Θοδωρής Καρέλλας. Με διάθεση για διάλογο και αυτοσχεδιασμό, οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τραγούδια τους που αγαπήσαμε και αγαπάμε. Στα πλήκτρα θα τους συνοδεύει η Ευαγγελία Μαυρίδου.

Το αθλητικό camp

Από αυτό το Σάββατο, επίσης, αρχίζει το αθλητικό camp που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, με σύνθημα: «Μη μένεις στην εξέδρα θεατής, αγωνίσου! Κάνε τον αθλητισμό μέρος της ζωής σου»! Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη: Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3, που θα γίνει στα γήπεδα μπάσκετ του Μπαρουτάδικου στο Αιγάλεω.

Σάββατο, 13 Σεπτέμβρη, στις 18.00: Ποδηλατικός γύρος στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης» για παιδιά.

Πέμπτη, 18 Σεπτέμβρη, στις 20.00: Σεμινάριο Παγκρατίου αθλήματος από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος και σεμινάριο Judo από διακεκριμένους διεθνείς αθλητές. Ακόμα, στο σκάκι θα γίνει επίδειξη «Σιμουλτανέ» με την Αννα - Μαρία Μπότσαρη, GΜ γυναικών και προβολή Ταινίας «Chess fever».

Παρασκευή, 19 Σεπτέμβρη, στις 20.00: Σεμινάριο αθλημάτων Πάλης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης και σεμινάριο Πυγμαχίας από διακεκριμένους διεθνείς αθλητές. Στο σκάκι θα γίνει τουρνουά Blitz.

Σάββατο, 20 Σεπτέμβρη, στις 9.30: Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. αφιερωμένος στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, με αφετηρία το Πάρκο «Τρίτση» (Είσοδος 1 - Λεωφόρος Δημοκρατίας) και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Ιλίου.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 698.7706.814 και στις διευθύνσεις: kne@kne.gr και mail@odigitis.gr


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ