Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Για το... μπαμ με Σάκοτα πάει η ΑΕΚ

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ αφού οι πληροφορίες την θέλουν να είναι μια ανάσα πριν την απόκτηση του Σερβοέλληνα Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος αυτές τις μέρες προπονούνταν με την Ενωση προκειμένου να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Οι υπεύθυνοι της ομάδας όμως προχώρησαν το θέμα και πλέον οι συζητήσεις δείχνουν να είναι σε καλό δρόμο. Ο ύψους 2,10 μ. φόργουορντ είχε ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ ενώ αργότερα, με απόφαση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2009 (παίζοντας ενδιάμεσα ένα χρόνο στον Πανιώνιο ως δανεικός). Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ιταλική Βαρέζε.

  • Για τον Αμερικανό φόργουορντ Ντιγιόν Τόμπσον φέρεται να ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το εξωτερικό και μιλούν για απόκτηση του παίκτη ως ελεύθερου. Ο Τόμπσον είναι 31 ετών, έχει ύψος 2,01μ. και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Νιζνί Νόβγκορον.
  • Την ερχόμενη Τρίτη 23 Σεπτέμβρη στο φιλικό αγώνα στην Πυλαία με αντίπαλο την τουρκική Γκαζιάντεο αναμένεται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν καθώς αυτό θα είναι το μοναδικό ανοιχτό φιλικό εντός έδρας για τον «Δικέφαλο».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ