Πέμπτη 31 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 63
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Κοντά στην παραμονή

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΠΑΟΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται εκτός σοβαρού απροόπτου να ανακοινώσει στη συνέντευξη Τύπου την απόφασή του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των κυπελλούχων Ελλάδος. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έφτασε στην απόφασή του αυτή αφού έκρινε ότι οι εγγυήσεις που πήρε για το μέλλον του συλλόγου ήταν ικανοποιητικές και οι πρώτοι που πληροφορήθηκαν την παραμονή του στη συμπρωτεύουσα ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπου κλείστηκε και το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών για τον επόμενο μήνα.

Χτες το βράδυ αναμενόταν να γίνει και νέα συνάντηση μεταξύ του Μπάγεβιτς και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Μπατατούδη, όπου και θα ετίθοντο το πλάνο για τη νέα χρονιά. Μάλιστα, σε αυτή θα γινόταν λόγος και για ανανέωση του συμβολαίου του τεχνικού με τον «ασπρόμαυρο» σύλλογο.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του συλλόγου, το αθλητικό κέντρο στην Ιταλία δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και τώρα αναζητείται άλλο στην Ελβετία. Πάντως, εξετάζεται και η πρόταση για ένα δεκαήμερο φιλικών αγώνων, μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, στα Αραβικά Εμιράτα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ