Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποιήσεις στο πλαίσιο του δίμηνου δράσης

Στο πλαίσιο του δίμηνου δράσης, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και των άλλων φορέων της κοινωνικής συμμαχίας, έχουν αποφασίσει ενδεικτικά τις εξής κινητοποιήσεις:

  • Από τα Σωματεία Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ), το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, τον Σύλλογο Γυναικών Πτολεμαΐδας και το παράρτημα του Πανελλήνιου Συλλόγου Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ, παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας, την Πέμπτη 25/9, στις 11 π.μ.
  • Από σωματεία και μαζικούς φορείς της Φθιώτιδας, στα διόδια της Αγίας Τριάδας, την Κυριακή 28/9 (5 μ.μ. - 7 μ.μ.). Επίσης, η Ομάδα Λοκρών της ΟΓΕ θα κάνει εκδηλώσεις για την Παιδεία (11/10) και την Υγεία (18/10).
  • Από σωματεία και Λαϊκές Επιτροπές στη Θεσσαλονίκη, παράσταση διαμαρτυρίας στις 3/10, στις 11 π.μ., στον ΟΑΕΔ (Δωδεκανήσου).
  • Από τη Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, στις 3/10, για τα προβλήματα των ανέργων, στις 10 π.μ. στον ΟΑΕΔ.
  • Από τη Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ, συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο 25/9, στις 9 π.μ. στα δικαστήρια Χαλκίδας, για τους εργαζόμενους των Τσιμέντων Χαλκίδας. Τη μέρα εκείνη εκδικάζεται η προσφυγή του Σωματείου για την ακύρωση 117 απολύσεων. Επίσης: Στις 3/10, εξόρμηση στα γραφεία ΟΑΕΔ, στις 8/10 κινητοποίηση στη ΔΟΥ Χαλκίδας, στις 15/10, στο Εργατικό Κέντρο, εκδήλωση για τις εξελίξεις στην Παιδεία και το «νέο» σχολείο και στις 22/10, στις 10 π.μ., συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τα ζητήματα της Υγείας.
  • Από τη Γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ, παράσταση διαμαρτυρίας στις 30/9 στην εφορία για τα χαράτσια και τον ΕΝΦΙΑ.
  • Από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Πρέβεζας, παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ στις 25/9 και από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Κορίνθου πρόγραμμα εξορμήσεων 29/9 - 1/10.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ