Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Νοκ άουτ Ντουρμάζ, Σιόβας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οριστικά εκτός της διάθεσης του Μίτσελ για τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη του Ολυμπιακού τέθηκαν οι Ντουρμάζ και Σιόβας, που είχαν τραυματιστεί στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, την Τρίτη. Ο πρώτος, που υπέστη θλάση β' βαθμού, θα μείνει εκτός δράσης για 30 μέρες, ενώ για τον δεύτερο (τράβηγμα) τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα αφού τέθηκε εκτός δράσης για 10 μέρες και μετά η κατάσταση θα εκτιμηθεί.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ο Σταύρος Τριτσώνης του Συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Στο δεύτερο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, αυτό του έτερου πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Τούμπα, διαιτητής θα είναι ο Θάνος, του Συνδέσμου Γρεβενών. Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι διαιτητές είναι: Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης: Γιάχος, Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη: Στυλιάρας, Παναθηναϊκός - Νίκη Βόλου: Αμπάρκιολης, Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα: Δημητρόπουλος, Εργοτέλης - Παναιτωλικός: Ιωαννίδης, Λεβαδειακός - Κέρκυρα: Μιχάλης Βοσκάκης, Καλλονή - Πανθρακικός: Σιδηρόπουλος.

ΞΑΝΘΗ: Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, παρουσιάστηκε χτες από τη διοίκηση της ΠΑΕ, με τον Ρουμάνο προπονητή να δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, ωστόσο να παραδέχεται τις δυσκολίες που υπάρχουν προκειμένου οι παίκτες να αφομοιώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη φιλοσοφία του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ