Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Χωρίς κόσμο η πρώτη κόντρα των «αιωνίων»

Με άδειες εξέδρες θα διεξαχθεί το πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων» στο μπάσκετ, αυτό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, που είναι προγραμματισμένο για τις 8/10 στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό σε παιχνίδι νοκ άουτ. Χτες το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση των «πρασίνων» κατά της ποινής που τους είχε επιβληθεί για μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 5.000 ευρώ πρόστιμο. Η συγκεκριμένη τιμωρία αφορούσε τη συμπλήρωση από πλευράς Παναθηναϊκού 7 επιπλήξεων.

  • Το τελευταίο βήμα που χρειαζόταν πριν κάνει την προσπάθεια στο... και 1 (αφού έληξε και η τελευταία παράταση που του είχε δοθεί) ώστε να παραμείνει στην Α1 μέσω του πιστοποιητικού συμμετοχής έκανε ο Πανιώνιος. Οπως ενημέρωσαν οι «κυανέρυθροι», εγκρίθηκε η εγγυητική επιστολή των 100.000 ευρώ που χρειαζόταν ώστε να είναι πλήρης ο φάκελος για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πλέον θα περιμένει τη σύσκεψή της τη Δευτέρα για τις εξελίξεις.
  • Με εμφανή τα σημάδια κούρασης, πολλά λάθη (19) και αμυντικές αδυναμίες ο Ολυμπιακός υπέστη χτες στην Κωνσταντινούπολη την πρώτη του ήττα στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι σήμερα χάνοντας από τη Μάλαγα με 82-69 στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ