Σάββατο 11 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ
«ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ»
Καμπάνια που αγκαλιάζεται από εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς

Πλατιά συνεχίζει να είναι η ανταπόκριση εκπαιδευτικών γονιών και μαθητών στην καμπάνια αλληλεγγύης «Ενα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης». Στο πλαίσιό της, συγκεντρώνονται τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη κ.ά. στα γραφεία των ΕΛΜΕ και των Συλλόγων, που στέλνονται στη Γενική Ενωση Παλαιστινίων Εργατών. Αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής για την καμπάνια αλληλεγγύης θα μεταβεί στην Παλαιστίνη για να παραδώσει τη βοήθεια που θα συγκεντρωθεί.

Την Πέμπτη 9 Οκτώβρη, έφυγαν από τα Γιάννενα τα πρώτα κιβώτια με σχολικά είδη με προορισμό την Γενική Ενωση Παλαιστινίων Εργατών και αναμένεται μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας να φτάσουν στην Παλαιστίνη.

Η Γραμματεία Εκπαιδευτικών Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς, τους εργαζόμενους αλλά και βιβλιοπώλες της πόλης που ανταποκρίθηκαν αλλά και στο προσωπικό της εταιρείας μεταφοράς που συνέβαλε μεταφέροντας αφιλοκερδώς τα κιβώτια με το υλικό στην Αθήνα. Οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ απευθύνονται σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς, να μετατρέψουν το κάθε σχολείο, την κάθε γειτονιά, σε ορμητήριο αλληλεγγύης για τα παιδιά και το λαό της Παλαιστίνης, σημειώνοντας ότι «μόνο η παγκόσμια αλληλεγγύη των λαών μπορεί να σταματήσει το δολοφονικό χέρι των ιμπεριαλιστών».

Η καμπάνια, που διοργανώνεται ύστερα από κάλεσμα της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, της FISE (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών), σε συνεργασία με τη Γενική Ενωση Παλαιστινίων Εργατών, συνεχίζεται μέχρι το τέλος του μήνα.

  • Το 2o Γυμνάσιο Νίκαιας «ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΚΑΛΑ» και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης για τα παιδιά της Παλαιστίνης, την Τετάρτη 15 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με είσοδο... ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ