Τετάρτη 15 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Σενάρια για Ενέ στον Ολυμπιακό

Σενάρια από τα τουρκικά ΜΜΕ φέρνουν τον Τούρκο προπονητή Ορχούν Ενέ να είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πρώτες επαφές σε θετικό κλίμα. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες μιλούν για αναζωπύρωση του θέματος με τον Γάλλο τεχνικό Βενσάν Κολέ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο τόσο με την εθνική Γαλλίας και την Στράσμπουργκς. Πάντως, υπάρχουν και οι πιθανότητες οι «ερυθρόλευκοι» να συνεχίσουν με τον Μίλαν Τόμιτς ως πρώτο προπονητή.

  • Σε επικίνδυνα επίπεδα έχει ανέβει η πόλωση μεταξύ των διοικήσεων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στον απόηχο του ντέρμπι των αιωνίων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και της νίκης των «πρασίνων». Χτες, υπήρξαν νέα επεισόδια στην κόντρα με τις δύο ΚΑΕ να δίνουν συνέχεια στο χαρτοπόλεμο ανταλλάσσοντας νέες ανακοινώσεις με βαριές εκφράσεις.
  • ΕURO CUP: Κόντρα στην Κυπελλούχο Τουρκίας Καρσίγιακα, την οποία θα αντιμετωπίσει στη Σμύρνη (20.00 ΝS2) σήμερα ξεκινάει ο ΠΑΟΚ την προσπάθειά του για τον 6ο όμιλο του Εuro Cup στον οποίον υπάρχουν ακόμη Μπουντούτσνοστ, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ζιελόνα Γκόρα και Βέντσπιλς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ