Σάββατο 2 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αγωνία για το δεύτερο...

Μια και η αυριανή αγωνιστική απέμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας και η 33η αγωνιστική που διεξάγεται αναμένεται να ρίξει κάποιο φως τόσο για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του βαθμολογικού πίνακα όσο και για τις ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα περίοδο στην Εθνική Ερασιτεχνική.

Ο μόνος που δεν έχει μπει στη διαδικασία αυτή είναι ο Πατραϊκός. Η ομάδα - έκπληξη με τους 16 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Χαλκηδόνα, περιμένει απλώς τη λήξη του πρωταθλήματος ενώ ήδη σχεδιάζει τα πλάνα της για τη νέα χρονιά στην Α' Κατηγορία. Πάντως θα ήταν ό,τι καλύτερο για τους Πατρινούς να πάρουν και τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στη Νάουσα εκτός έδρας.

Από την άλλη, οι τέσσερις μνηστήρες της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην Α' Κατηγορία, Χαλκηδόνα, Εθνικός, Ατρόμητος και Λεωνίδιο, θα προσπαθήσουν πάση θυσία για να πάρουν τη νίκη ώστε να δουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα την τελευταία αγωνιστική.

Η Χαλκηδόνα θα αντιμετωπίσει στην Καρδίτσα την τοπική Αναγέννηση και με ένα θετικό αποτέλεσμα θα παραμείνει δεύτερη με μικρή διαφορά από τους άλλους. Αντίθετα, Εθνικός, Ατρόμητος και Λεωνίδιο υποδέχονται τους Βέροια, Μαρκό και Αμπελόκηπους αντίστοιχα έχοντας θεωρητικά και πιο εύκολο έργο από τους Πειραιώτες. Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ως εξής: Αχαρναϊκός - Πιερικός, Απόλλων Κ. Β.- Κοζάνη, Ιάλυσος- Κιλκισιακός και Λαμία - Λύκοι. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ