Πέμπτη 23 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΞΑΝΘΗΣ: Σε εκλογές προχωρά η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης, στο Εργατικό Κέντρο, την Κυριακή 9/11 από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και τη Δευτέρα 10/11 από τις 12 μ. έως 8 τις μ.μ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Την άρση της διαθεσιμότητας 35 συναδέλφων τους, την επαναπρόσληψη άλλων πέντε που απολύθηκαν μετά τη λήξη της διαθεσιμότητας και την επαναφορά όλων στις θέσεις τους, απαιτεί το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Τουρισμού. Από τους 35 που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, οι 6 μπήκαν στο καθεστώς αυτό με το πρόσχημα ότι η ειδικότητά τους (ΤΕ Μηχανικών) θα καταργηθεί ενώ «ουδέποτε ο κλάδος καταργήθηκε και στο νέο Οργανόγραμμα προβλέπεται ρητά». Οι πέντε που απολύθηκαν τον περασμένο Μάη, δεν έχουν αποζημιωθεί μέχρι σήμερα και οι απολύσεις τους είναι παράνομες και καταχρηστικές.

ΛΑΡΙΣΑ: Συνταξιούχος από τη Μαγνησία, με πέτρα στο νεφρό, βρίσκεται εδώ και βδομάδες σε λίστα αναμονής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Η απάντηση για το πότε θα χειρουργηθεί αναμένεται να δοθεί μετά από δύο βδομάδες και γι' αυτό αντιμετωπίζει τεράστιο κίνδυνο για την υγεία του. Το γεγονός αναδεικνύει η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ και καταγγέλλει ότι «τα μέτρα για την επιχειρηματική λειτουργία των νοσοκομείων, που τόσο διαφημίζει η συγκυβέρνηση, έχουν μετατρέψει απλές ιατρικές επεμβάσεις σε ρώσικη ρουλέτα για τις λαϊκές οικογένειες». Απαιτεί την παρέμβαση του διοικητή του Νοσοκομείου για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με τις λίστες αναμονής στα χειρουργεία.

ΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ: «Κάθε άλλο αίτημα, πέρα από την πλήρη κατάργηση όλων των διοδίων, την ελεύθερη κίνηση στο οδικό δίκτυο που είναι πάγιο αίτημά του, συνιστά αποπροσανατολισμό του λαού και κάλπικη αντίθεση στα διόδια, στη ληστεία που γίνεται, που οδηγεί ακόμα και στη θυσία ανθρώπινων ζωών». Αυτά τονίζει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας (ΕΚΛ), αναφερόμενο στους βουλευτές Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ζήτησαν όχι την κατάργηση όλων των διοδίων, αλλά να φύγουν από τη Λάρισα και να πάνε κάπου παραπέρα, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν τα έργα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ