Σάββατο 1 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
«Κράμερ εναντίον Κράμερ» στην Πυλαία

Σε αρκετά μέτωπα μοιράζει το ενδιαφέρον η 4η αγωνιστική της Α1, αφού απ' το πρόγραμμά της οποίας δε λείπουν οι σημαντικές κόντρες. Στην πλέον ενδιαφέρουσα απ' αυτές, κυρίως για την ιδιαίτερη οικογενειακή σημασία που έχει, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο Αμαλιάδας στην Πυλαία και ο τεχνικός του, Σούλης Μαρκόπουλος, το γιο του, Χάρη, στη μάχη των πάγκων. Στα αγωνιστικά, πάντως, ο Δικέφαλος, μετά τη βαριά ήττα απ' τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για το Euro Cup, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο πρώτος της βαθμολογίας, Παναθηναϊκός, μετά τη σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Φενερμπαχτσέ για την Ευρωλίγκα, ταξιδεύει στη Θεσσαλία προκειμένου να αντιμετωπίσει τα, αξιόμαχα και πάντα υπολογίσιμα (ιδιαίτερα στην έδρα τους), Τρίκαλα. Τη Δευτέρα υπάρχει ένα ακόμη ιστορικό ντέρμπι -κυρίως λόγω των ονομάτων- με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, με στόχο να αποφύγει μια ακόμα κακή εμφάνιση, όπως με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα αναλυτικά: ΣΑΒΒΑΤΟ: (Ωρα έναρξης 17.00- NS 2 παράλληλη μετάδοση) Ρέθυμνο - Πανιώνιος, Κολοσσός Ρόδου - Πανελευσινιακος, ΠΑΟΚ - Κόροιβος Αμαλιάδας, Ν. Κηφισιά - Απόλλων Πάτρας, ΚΑΟΔ - Αρης (ΝS3). ΚΥΡΙΑΚΗ: Τρίκαλα - Παναθηναϊκός (17.00 ΝS3). ΔΕΥΤΕΡΑ: ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19.00 ΟΤΕ ΤV).

  • Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος, στις πρώτες δηλώσεις του ως νέος προπονητής των «κυανέρυθρων», στάθηκε στη βαρύτητα του ονόματος του Πανιωνίου στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ