Σάββατο 1 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Επικίνδυνες έξοδοι για πρωτοπόρους

Ιδιαίτερες δυσκολίες βάζει ο Αστέρας στον Ολυμπιακό όταν αγωνίζονται στην Τρίπολη (φωτ. από παλιότερο αγώνα των δυο ομάδων)

Icon

Ιδιαίτερες δυσκολίες βάζει ο Αστέρας στον Ολυμπιακό όταν αγωνίζονται στην Τρίπολη (φωτ. από παλιότερο αγώνα των δυο ομάδων)
Οι δύσκολες αποστολές του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ και του δεύτερου Ολυμπιακού σε Ηράκλειο και Τρίπολη αντίστοιχα και η κόντρα με φόντο μια θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας μεταξύ Παναθηναϊκού και Ατρομήτου είναι από τα γεγονότα που ξεχωρίζουν στην 9η αγωνιστική της Super League.

Στο Παγκρήτιο ο ένοικος του ρετιρέ ΠΑΟΚ κόντρα στον Εργοτέλη στοχεύει στην κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τον διατηρήσουν μόνο πρώτο στη βαθμολογία. Στο «Δικέφαλο» η μέτρια εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο μετρίασε κάπως το κλίμα που είχε διαμορφωθεί από την ευρεία νίκη επί της Βέροιας για το πρωτάθλημα και το ζητούμενο είναι πλέον η επιστροφή στις επιτυχίες. Στην ομάδα επικρατεί ηρεμία ενώ στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη τέθηκαν οι Μακ και Περέιρα που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς, ενώ καλύτερα πάει και ο Σκόνδρας. Στην άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι καίγονται για τους βαθμούς αφού έχουν μείνει αρκετά πίσω, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια δείχνουν σημάδια βελτίωσης και την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασαν πολύτιμη ισοπαλία στο Περιστέρι.

Σε μια έδρα όπως αυτή της Τρίπολης, που παραδοσιακά αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες, ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα θέλει τη νίκη που είτε θα τον διατηρήσει στο κατόπι του ΠΑΟΚ είτε θα τον φέρει πιο ψηλά σε τυχόν στραβοπάτημα του «Δικεφάλου». Παράλληλα το παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί και ένα τεστάρισμα δυνάμεων ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Γιουβέντους στο Τορίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, το τελευταίο γεγονός είναι αυτό που αναγκάζει τον Μίτσελ να προφυλάξει αρκετούς παίκτες που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, με τους Αφελάι, Μποτία, Εντινγκά, Ντομίνγκεζ να μένουν εκτός αποστολής. Από την άλλη ο Αστέρας στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται βελτιωμένος αλλάζοντας τη μέτρια εικόνα των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος και μάλιστα η προηγούμενη εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ τον εκτόξευσε στα ψηλά σκαλοπάτια.

Με φόντο μια θέση στην πρώτη πεντάδα θα κοντραριστούν στο «Απ. Νικολαΐδης» Παναθηναϊκός και Ατρόμητος, με τους δυο αντιπάλους να προέρχονται από διαφορετική εικόνα στο Κύπελλο. Οι «πράσινοι» ενισχυμένοι πλέον και με τον Μπεργκ, που αποθεραπεύτηκε, επιβλήθηκαν του Παναιτωλικού με 3-1, ενώ, αντίθετα, ο Ατρόμητος μετά την ισοπαλία κόντρα στον Εργοτέλη ακολούθησε η αντίστοιχη με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα (15.00 NS3), Βέροια - Πανιώνιος (17.15 NS1), Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (19.30 NS2). ΚΥΡΙΑΚΗ: Εργοτέλης - ΠΑΟΚ (15.00 NS2), Νίκη Βόλου - Κέρκυρα (17.15 NS4), Πανθρακικός - ΟΦΗ (17.15 NS2), Παναιτωλικός - Ξάνθη (17.15 ΝS7), Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (19.30 NS1). ΔΕΥΤΕΡΑ: Καλλονή - Κέρκυρα (19.30 NS1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ