Τετάρτη 12 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Επιστροφή Σάκοτα στην ΑΕΚ

Οπως αναμενόταν ουσιαστικά από το βράδυ της Δευτέρας, ο Ντράγκαν Σάκοτα αποτελεί πλέον τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ και θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος τεχνικό Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος βάσει ανακοίνωσης της Ενωσης αποχωρεί ...προσωρινά από το σύλλογο. Οι «κιτρινόμαυροι» με τον τεχνικό με τον οποίο κατέκτησαν το τελευταίο τους πρωτάθλημα, το 2002, υπέγραψαν συνεργασία μέχρι το 2017. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σέρβος τεχνικός θα αναλάβει μελλοντικά και το ρόλο του τεχνικού διευθυντή έχοντας υπό τον έλεγχο όλα τα τμήματα της ομάδας. Για τον Βαγγέλη Ζιάγκο, σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιήθηκαν από την ΚΑΕ, προβλέπεται μελλοντική συνεργασία στο πλάνο ανάπτυξης που έχει ο σύλλογος και θα ανακοινωθεί μελλοντικά.

  • ΠΑΟΚ: Απορρίφθηκαν οι προσφυγές που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τις εις βάρος του αποφάσεις από τον αθλητικό δικαστή και την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος. Ετσι, για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραμένουν ο 10μηνος αποκλεισμός από τα γήπεδα από τον αθλητικό δικαστή και η επτάμηνη στέρηση φιλάθλου ιδιότητας από την ΕΦΙΠ, που σημαίνει απαγόρευση παρακολούθησης οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας και συμμετοχής σε οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα αθλητικού συλλόγου.
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: Μετά από περίπου έξι μήνες παρουσίας στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, ο Μιχάλης Κουταλιανός αποτελεί παρελθόν, με τον Αρη Λυκογιάννη να είναι το φαβορί για την αντικατάστασή του.
  • ΕURO CUP: Θέλοντας να κλείσει νικηφόρα τον Α' γύρο των αγώνων στον όμιλό του ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα την Μπόντουσνοστ από το Μαυροβούνιο για την 5η αγωνιστική. Ο Δικέφαλος, που βρίσκεται εντός του στόχου της πρόκρισης, θέλει να διευρύνει το σερί του (4 νίκες 1 ήττα) ενόψει του β' γύρου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ