Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ 0-2
Μία από τα ίδια

Με εμφάνιση ανάλογη του κλίματος που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στις τάξεις της ομάδας, η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε χθες και στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στα Χανιά κόντρα στη Σερβία με 2-0. Οι Ελληνες διεθνείς σαφώς επηρεασμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις (ήττα από τα Ν. Φερόε, αποχώρηση Ρανιέρι) και με τον Κώστα Τσάνα να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή δεν μπόρεσαν να δείξουν κάτι το διαφορετικό σε σχέση με αυτό που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα. Φλύαρη κατοχή, αδυναμία στη δημιουργία φάσεων και αμυντικά προβλήματα ήταν η εικόνα της ελληνικής ομάδας. Στην άλλη πλευρά, οι Σέρβοι που και αυτοί είχαν τα δικά τους προβλήματα μετά τη φυγή του Ντικ Αντβοκάατ από τον πάγκο τους (είχαν υπηρεσιακό τον Τσούρτσιτς) και απουσίες βασικών έδειξαν να έχουν περισσότερη διάθεση στο β` μέρος όπου πέτυχαν και τα δυο γκολ (Πέτροβιτς 60`, Γκούντελι 90`).

ΕΛΛΑΔΑ: Γλύκος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (73` Μόρας), Τοροσίδης (61` Μπακάκης), Βίντρα, Μανιάτης, Σάμαρης (79` Μάνταλος), Κονέ (64` Τζιόλης), Μαυρίας (71` Κολοβός), Χριστοδουλόπουλος, Αθανασιάδης (64` Γκέκας).

ΣΕΡΒΙΑ: Στοΐκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Τόμοβιτς, Α. Τόσιτς, Μακσίμοβιτς (88` Στ. Μίτροβιτς), Πέτροβιτς (82` Γκούντελι), Μάτιτς, Γιόγιτς (66` Τζούριτσιτς), Μάρκοβιτς (66' Λάζοβιτς), Ζ. Τόσιτς (89` Ρουκάβινα), Αλ. Μίτροβιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ