Σάββατο 22 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ντέρμπι κορυφής

Το ντέρμπι μεταξύ των ομάδων της κορυφής ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, στην Πυλαία, συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στην 7η αγωνιστική της Α1. Οι «ερυθρόλευκοι» για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική καλούνται να παίξουν ένα αντίστοιχο παιχνίδι καθώς την προηγούμενη αγωνιστική τον ίδιο τίτλο είχε και ο αγώνας τους με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (νίκησαν δύσκολα με 3-2). Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία αφού η σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αρη και ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων (ήττα του Εθνικού, απώλεια βαθμού για τον Ολυμπιακό) τους έφεραν στην κορυφή. Στον Βορρά διεξάγεται ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής αφού ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Challenge Cup υποδέχεται την ΑΕΚ, των πολλών εξωαγωνιστικών προβλημάτων, με στόχο τη νίκη αλλά και το συνδυασμό αποτελεσμάτων που θα τον ξαναφέρουν στην κορυφή. Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η κόντρα της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΜΕΝΤ και Αρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (17.00 ΝS4), MENT - Αρης (19.00), Ορεστιάδα - Παμβοχαϊκός (19.00), ΠΑΟ - Φοίνικας Σύρου (20.30), Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ (20.00 NS4).

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στη Σαντορίνη θα δοκιμαστεί το αήττητο του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού αφού στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής καλείται να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Θήρας. Το πρόγραμμα αναλυτικά: ΣΑΒΒΑΤΟ: (16.00) ΑΟ Θήρας - Παναθηναϊκός, (16.00) Ολυμπιακός - Ρέθυμνο (18.00), Μακεδόνες - Ηρακλής (19.00), ΑΕΚ - Μαρκόπουλο. ΚΥΡΙΑΚΗ: (13.30) Ηλιούπολη - Πανναξιακός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ