Σάββατο 22 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Διμέτωπο ενδιαφέρον

Σε Φάληρο και Κηφισιά εστιάζεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 7η αγωνιστική της Α1 με τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και της Κηφισιάς με την ΑΕΚ να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα.

Στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη διατήρηση (έστω και με πολύ άγχος) του αήττητου στην Ευρωλίγκα, θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στο εσωτερικό απέναντι στον Δικέφαλο, που ψάχνει το ξέσπασμα για την ήττα στο Euro Cup μεσοβδόμαδα.

Στην Κηφισιά η ομώνυμη ομάδα, που φιγουράρει ήδη στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας (μαζί με τον Παναθηναϊκό, που έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο), θα υποδεχθεί την ΑΕΚ που από την περασμένη αγωνιστική έχει μπει στην εποχή Σάκοτα.

Στα αξιοσημείωτα παιχνίδια της αγωνιστικής και η αναμέτρηση του Πανιωνίου, που παρά τις καλές εμφανίσεις ακόμα υστερεί σε αποτελέσματα, και του Κόροιβου Αμαλιάδας που εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής φιγουράροντας στην πρώτη τετράδα. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Πανελευσινιακός - Ρέθυμνο (17.00 NS2 λεπτό/λεπτό), Αρης - Κολοσσός Ρόδου (17.00 Ν2 λ/λ), Κηφισιά - ΑΕΚ (17.00 ΝS2 λ/λ), Απόλλων Πάτρας - Τρίκαλα (17.00 NS2 λ/λ), Πανιώνιος - Κόροιβος (17.00 ΝS2 λ/λ). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (12.30 ΟΤΕ TV), Παναθηναϊκός - ΚΑΟΔ (NS3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ