Παρασκευή 28 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αρχή με ντέρμπι κορυφής

Με ένα ντέρμπι στα... ψηλά ανοίγει σήμερα η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών με τον πρωτοπόρο (μαζί με τον Ολυμπιακό) Εθνικό Αλεξανδρούπολης να φιλοξενεί τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ (20.00 ΝS3). Οι δύο αντίπαλοι είναι αυτοί που εναλλάχτηκαν τις δυο τελευταίες αγωνιστικές ως συγκάτοικοι του Ολυμπιακού στο ρετιρέ (με τη σειρά Εθνικός - ΠΑΟΚ - Εθνικός) και το σημερινό αποτέλεσμα αναμένεται να διαμορφώσει νέο σκηνικό στην κορυφή.

  • Σπουδαία πρόκριση στους 16 του CEV Cup γυναικών πήρε ο Ολυμπιακός, που ανατρέποντας την ήττα του στο πρώτο παιχνίδι στου Ρέντη επικράτησε αρχικά με 3-0 και μετέπειτα στο χρυσό σετ (15-7) εκτός έδρας της Γάνδης. Στο επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Γαλατασαράι. Αντίθετα, για το Challenge Cup γυναικών η ΑΕΚ στη Βοσνία ηττήθηκε στο χρυσό σετ (15-5) από τη Γέντιντσβο, η οποία με το αρχικό 3-0 ανέτρεψε την ήττα στο πρώτο παιχνίδι.
  • Στο πλαίσιο του ομίλου της στο World League η Εθνική ανδρών θα αντιμετωπίσει το Μεξικό, την Κίνα και τη Σλοβακία. Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου.
  • Υπογράφτηκε από την ΕΟΠΕ, την ΕΣΑΠ και τον ΠΑΣΑΠ ο νέος κανονισμός σχέσεων ΤΑΑ - αθλητών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ