Παρασκευή 28 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ 2-1
«Πάγωσε» στην επανάληψη

Σε μια ακόμα ευρωπαϊκή ήττα φέτος υποχρεώθηκε χτες ο Παναθηναϊκός, που για την 5η αγωνιστική του ομίλου έχασε στη Μόσχα από την Ντιναμό με 2-1. Παρά το γεγονός ότι για τους «πράσινους» δεν υπήρχε το βαθμολογικό άγχος αφού ήδη έχουν αποκλειστεί αλλά και προηγήθηκαν στο σκορ, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα στο β' μέρος. Η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη στο α' μέρος, προηγήθηκε με τον Μπεργκ (14'), δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ενώ έχασε και μια σημαντική ευκαιρία για άλλο γκολ με τον Μπαϊράμι (43'). Η εικόνα άλλαξε στο β' μέρος με την Ντιναμό να μπαίνει πιο δυνατά εκμεταλλευόμενη και τα αμυντικά λάθη των «πράσινων» και εκτός των γκολ που πέτυχε (αυτογκόλ Τριανταφυλλόπουλου 55', Ιόνοφ 65') έχασε και αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαίες τα δοκάρια των Μπούντνερ (59'), Βαλμπουενά (74').

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοβ, Μπούντνερ, Σάμπα, Ντάγκλας, Ρότενμπεργκ, Βανκέρ, Ιόνοφ (81' Τζούτζακ), Βαλμπουενά, Νομπόα, Ζιρκόφ (72' Γιουσούποβ), Κουράνι (88' Προυντνίκοφ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μπούρμπος (56' Κουτρουμπής), Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες (86' Πράνιτς), Λαγός, Δώνης, Μπεργκ (78' Κλωναρίδης), Μπαϊράμι, Πέτριτς.

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου Εστορίλ - Αϊντχόφεν διεκόπη στο ημίχρονο (3-2 το σκορ) λόγω κακού αγωνιστικού χώρου εξαιτίας της βροχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ