Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Πρεμιέρα στο Παγκόσμιο 25άρας πισίνας

Με τη συμμετοχή 1.100 αθλητών και αθλητριών από 171 χώρες, αρχίζει σήμερα στην Ντόχα του Κατάρ το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα. Στη διοργάνωση μετέχει και η Ελλάδα, η αποστολή της οποίας αποτελείται από τους Απόστολο Χρήστου, Ανδρέα Βαζαίο και Θεοδώρα Γιαρένη. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι ρίχνονται με το... «καλημέρα» των αγώνων στη μάχη της διάκρισης αφού ο Χρήστου θα μετάσχει στα προκριματικά των 100 μ. ύπτιο και ο Βαζαίος στα αντίστοιχα των 100 μ. πεταλούδας.

ΠΟΛΟ: Μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών που θα γίνουν το Φλεβάρη και τον Οκτώβρη του 2015, αλλαγές υπήρξαν και στις αντίστοιχες για τα πλέι οφ της Α1 γυναικών. Ετσι, με απόφαση της Ομοσπονδίας αυτές διαμορφώνοντας ως εξής: Α' Φάση: 6, 9 και 13 Μάη, Β' Φάση: 16, 20, 23, 27 και 30 Μάη.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας κατέταξε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία τον ΓΑΣ Κιλκίς ενόψει της αυριανής κλήρωσης της φάσης των «16» στο Τσάλεντζ Καπ ανδρών. Ετσι, ο αντίπαλος της ελληνικής ομάδας θα είναι μια εκ των Βίζε (Βέλγιο), Ντούκλα (Τσεχία), Πόλβα Σέρβιτι (Εσθονία), Κοκς (Φινλανδία), Ραμάτ (Ισραήλ), Ρεντ Μπόις (Λουξεμβούργο), Στορντ (Νορβηγία) και Μπενφίκα (Πορτογαλία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ