Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Δύσκολο εμπόδιο για ΠΑΟΚ

Δύσκολο εμπόδιο περιμένει σήμερα τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική του Euro Cup αφού φιλοξενεί στην Πυλαία (17.00 ΝS7) την ισχυρή Λοκομοτίβ Κουμπάν, που θεωρείται από τα φαβορί της διοργάνωσης. Η ρωσική ομάδα παραμένει αήττητη στον όμιλο ενώ είχε υποχρεώσει τον «Δικέφαλο» σε βαριά ήττα στο πρώτο παιχνίδι (87-46). Παρ' όλα αυτά στους «ασπρόμαυρους» επικρατεί αισιοδοξία για σήμερα ότι η ομάδα θα εμφανιστεί πολύ καλύτερη απ' ό,τι στην αναμέτρηση στη Ρωσία. Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική ομάδα, που μετράει μέχρι τώρα 4 νίκες, 3 ήττες (οι δυο συνεχόμενες στα τελευταία παιχνίδια), βρίσκεται μια ανάσα πριν την πρόκριση ενώ έχουν ψαλιδιστεί οι ελπίδες για κατάκτηση της 2ης θέσης.

  • Σε μια ακόμη προσθήκη παίκτη για την ενίσχυσή της προχώρησε χτες η ΑΕΚ που ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γιάννη Αθηναίου μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο παίκτης αγωνιζόταν στην τουρκική Εσκισεχίρ και χτες αποχώρησε. Ο Αθηναίου, που αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ (είχε ζητήσει ενίσχυση ο Σάκοτα), ξεκίνησε από τον Ηλυσιακό ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο, ΚΑΟΔ (δανεικός από τους «κυανέρυθρους»), Αρη στο εσωτερικό, και στις Αρμάνι Μιλάνο, Εσκισεχίρ στο εξωτερικό.
  • Τα προβλήματα με τους τραυματισμούς δεν φαίνεται να αφήνουν ήσυχο τον Παναθηναϊκό καθώς χτες διαπιστώθηκε ότι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τους αγώνες με Φενέρ αύριο Πέμπτη αλλά και με τον Πανιώνιο το Σάββατο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ