Τρίτη 9 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΛΜΕ
Ψάχνει εξιλέωση στο φινάλε - θρίλερ

Με το βαρύ κλίμα από τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις (ήττα από ΠΑΟΚ, ισοπαλία με ΠΑΣ) να έχει μετριαστεί χάρη στο δώρο της Ξάνθης (νίκησε τον «Δικέφαλο» του Βορρά), ο Ολυμπιακός στη σημερινή τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ψάχνει την εξιλέωση με αντίπαλο τη Μάλμε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21.45 NS2).

Με όλα τα σενάρια ανοιχτά, που καθιστούν το φινάλε των αγώνων του ομίλου... θρίλερ, ο Ολυμπιακός επιδιώκει τη νίκη και την καλή εμφάνιση σήμερα για πολλούς λόγους. Και αυτό γιατί εκτός των όποιων βαθμολογικών στόχων έχουν οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν και το ψυχολογικό εφαλτήριο που θα δώσει στην ομάδα τον ...αέρα που φαίνεται να έχει χάσει το τελευταίο διάστημα (εντός και εκτός Ελλάδας). Παρά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας εμφανίστηκε αισιόδοξος για σήμερα πιστεύοντας στη νίκη αλλά και στον βολικό συνδυασμό που θα φέρει την ομάδα στους «16». Από την άλλη βέβαια δεν χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι εύκολο, ωστόσο διευκρίνισε πως η ομάδα έχει πάρει το μάθημά της από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη. Για την ενδεκάδα αποκάλυψε την παρουσία του Φουστέρ ενώ δήλωσε άγνοια για τις φήμες περί αποχώρησης του Αμπιντάλ.

Στην αντίπερα όχθη, για μια ακόμη φορά (όπως και στον αγώνα στη Σουηδία) ο προπονητής της Μάλμε, Αγκε Χαρέιντε, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νίκη της ομάδας του που θα της δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

  • Στον άλλο αγώνα, η Γιουβέντους, που χρειάζεται ένα βαθμό για να προκριθεί, θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης (21.45 NS1), που το έχει ήδη πετύχει αυτό.
Τα σενάρια για Ολυμπιακό

Για να βρεθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός ευελπιστεί σε νίκη δική του και σε ήττα της Γιουβέντους από την Ατλέτικο αφού ευνοούνται σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Ιταλούς (νίκη με 1-0 στο Φάληρο, ήττα με 3-2 στο Τορίνο). Εάν η ιταλική ομάδα δεν χάσει τότε ο Ολυμπιακός μένει εκτός και συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ εάν νικήσει ή φέρει ισοπαλία με τη Μάλμε. Σε περίπτωση ήττας οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρετούν την Ευρώπη για τη φετινή σεζόν. Η βαθμολογία: Ατλέτικο Μαδρίτης 12, Γιουβέντους 9, Ολυμπιακός 6, Μάλμε 3.

  • Τα άλλα σημερινά παιχνίδια: (21.45): Λίβερπουλ - Βασιλεία (ΝS3), Mονακό - Ζενίτ (ΝS6), Ρεάλ Μαδρίτης - Λουντογκόρετς (ΝS7), Γαλατασεράι - Αρσεναλ, Μπενφίκα - Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ - Αντερλεχτ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ