Τρίτη 9 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Η... γρουσουζιά της κορυφής

«Γρουσούζικη» αποδείχθηκε η 13η αγωνιστική της Super League (ουσιαστικά 12η, αφού εκκρεμεί η διεξαγωγή της 11ης) για τις ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Στους πλέον χαμένους συγκαταλέγεται ο ΠΑΟΚ που ηττήθηκε στην Ξάνθη με 4-2 και δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Ολυμπιακού 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν έτσι ανώδυνα (αφού μείωσαν κατά 1β. τη διαφορά) το νέο... στραβοπάτημά τους. Γλυκόπικρη γεύση για τον Παναθηναϊκό μετά το 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αφού μεν έφυγε όρθιος από μια δύσκολη έδρα, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις απώλειες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού για να πλησιάσει το ρετιρέ... Στα αξιοσημείωτα και η δεύτερη νίκη της Νίκη Βόλου αυτή τη φορά επί της Καλλονής (2-0) που δίνει περισσότερη αισιοδοξία στους «κυανόλευκους» για τη μάχη της παραμονής.

Αλλα αποτελέσματα: Βέροια - Πλατανιάς 2-0, Κέρκυρα - Ατρόμητος 1-1, ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2, Παναιτωλικός - Πανιώνιος 3-2 Εργοτέλης - Πανθρακικός 0-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΠΑΟΚ 28, Ολυμπιακός 24, Παναθηναϊκός 23, Αστέρας Τρίπολης 21, Βέροια 21, Ατρόμητος 19, Καλλονή 19, Ξάνθη 18, ΠΑΣ Γιάννινα 17, Παναιτωλικός 17, Κέρκυρα 15, Λεβαδειακός 14, ΟΦΗ 13, Πλατανιάς 12, Πανιώνιος 11, Πανθρακικός 10, Νίκη Βόλου 7, Εργοτέλης 7.

  • Χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκού, λόγω του περιστατικού με την παρουσία οπαδών του Τριφυλλιού (η ΠΑΕ δεν είχε πάρει εισιτήρια) στο γήπεδο της Τρίπολης δυο ώρες πριν το παιχνίδι και την αντίδραση των γηπεδούχων στο γεγονός.
  • Το «διαζύγιο» στη συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Τερζόπουλο ανακοίνωσε χτες ο Πανιώνιος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να φέρεται ως πρώτος επιλαχών για αντικαταστάτης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ