Κυριακή 14 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Προσφορές

-- Ο Καραΐσκος Θόδωρος , αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης που, στα δύσκολα χρόνια, κράτησε ψηλά τη σημαία της ταξικής πάλης, από μικρή ηλικία στάθηκε πρωτοπόρος μαχητής σε κάθε αγώνα του λαού μας. Σε όλη του τη ζωή είναι πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, παλεύοντας για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Ετσι και σήμερα, ακολουθώντας πιστά τις αρχές και τα ιδανικά που έχει σε όλη του τη ζωή, προσφέρει στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, 1.000 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση, μέσω της ΚΟΒ Αγρινίου.

-- Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, η Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ Μελβούρνης, σαν πρώτη δόση, στέλνει το ποσό των 2.240 δολαρίων Αυστραλίας. Επίσης, φίλοι του Κόμματος από την Αδελαΐδα, μέσω της Λέσχης, προσφέρουν το ποσό των 760 δολαρίων. Προσφέρουν, συγκεκριμένα, οι: Βαγγέλης Βόγιας 100, Κώστας Βόγιας 100, Ηλίας Μαυρογιώργης 100, Σάββας Σουμελίδης 100, Δήμητρα Γρηγοριάδη 100 και άλλοι φίλοι από την Αδελαΐδα 260 δολάρια Αυστραλίας.

-- Μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το Μηχανοστάσιο του Ρέντη, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, ενισχύουν το ΚΚΕ με 250 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Σιδηροδρομικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ