Σάββατο 9 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στην Πάτρα τα σπουδαία

Τελειώνει η αγωνία για τους 18 «μονομάχους» της Β` Κατηγορίας καθώς σήμερα και αύριο διεξάγεται η 34η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ετσι, μετά το τέλος των αγώνων θα αναδειχτεί η τριάδα (και επίσημα) που θα αγωνιστεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Α` Κατηγορία, εκτός αν γίνει το αδύνατο και η Χαλκηδόνα ακολουθήσει τον μαθηματικά πρωταθλητή Πατραϊκό στα... μεγαλύτερα σαλόνια.

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 34ης αγωνιστικής, ο Πατραϊκός υποδέχεται τον Εθνικό. Το μυαλό των γηπεδούχων είναι φυσικά στη φιέστα που θα ακολουθήσει τον αγώνα, καθώς η ομάδα της Πάτρας κατόρθωσε στην πρώτη της χρονιά στη Β` Κατηγορία να πάρει το πρωτάθλημα και μάλιστα με μια διαφορά που αγγίζει τους 16 βαθμούς. Από την άλλη, ο Εθνικός σκέφτεται μόνο τη νίκη που θα τον κρατήσει στα μπαράζ καθώς τα σενάρια οργιάζουν (19.00).

Από την άλλη, αύριο διεξάγεται το κυρίως... πιάτο της αγωνιστικής. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τη Νάουσα και θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα του εξασφαλίσουν τη συμμετοχή στα μπαράζ του καλοκαιριού.

Η Χαλκηδόνα φιλοξενεί τους Αμπελόκηπους και με ενδεχόμενη νίκη της θα φτάσει τους 70 βαθμούς. Σε περίπτωση που οι αντίπαλοί της, Εθνικός και Ατρόμητος, ηττηθούν, η ομάδα του Πειραιά παραμένει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αφού η διαφορά τους είναι άνω των 5 βαθμών, παίρνει και το εισιτήριο για την Α` Κατηγορία.

Τέλος, το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής: Μαρκό - Αχαρναϊκός, Βέροια - Απόλλων Κρύας Βρύσης, Πιερικός - Ιάλυσος, Κοζάνη - Αναγ. Καρδίτσας, Κιλκισιακός - Λαμία και Λύκοι - Λεωνίδιο. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ